Om..2017-08-03T12:42:24+00:00

Om Slåtto

Om Slåtto

Slåtto Marketing AS ble etablert i 1976 av Berit Slåtto, og ble på kort tid markedsledende på frityr olje med sin Frilette Long Life.

Var også den av den første som produserte og leverte fersk pizza på dagligvare.

Gjennom 40 år er sortimentet blitt utviklet til å omfatte det meste innen innen fastfood, horeca og servicehandel, og målet har alltid vært å være en av den første med nyheter og spesialiteter.

Som selvstendig og uavhengig organisasjon vil vi alltid kunne hente opp de riktige produktene der de finnes. Fortsatt er hamburger og pizza en av de største produktgruppene, men Slåtto har utviklet seg til å bli fullsortimentsleverandør for de fleste spisesteder, også med unike produkter til gourmetrestauranter og nisjekunder.

Slåtto Marketing AS har siden 1996 samarbeidet med Hoff Norske Potetindustrier under paraplyen NORSK STORHUSHOLDNING.

Vårt landsdekkende salgsapparat består hovedsakelig av kokker med stor kompetanse og erfaring, og som sørger for informasjon, opplæring og oppfølging på produkter og konseptløsninger, hvor vi spesielt nevner «det lille EXTRA» som mange har hatt stor glede av.

«Kokken er tegnet av Berit Slåtto selv i 1979 for å enkelt beskrive produktbredden den gangen.»
Denne websiten gjør bruk av cookies og tredjeparts tjenester. Her finner du Personvernopplysninger våre. Innstillinger Ok

Vi bruker:

Informasjonslagring og tilgang

Lagring av informasjon eller tilgang til informasjon som allerede er lagret på din enheten, for eksempel annonseringsidentifikatorer, enhetsidentifikatorer, informasjonskapsler og lignende teknologier.