Konsepter2 2016-10-31T16:02:35+00:00

Konsepter

DLE_mlogoerAt vi som leverandør leverer best mulig produktkvalitet er en selvfølge, men for oss er det like selvfølgelig å kunne levere både vår kunnskap og kompetanse til våre kunder.

Våre produkter settes i så stor grad inn i helhetlige løsninger- eller konsepter om man vil.

Dette er enkelt sagt en sammenkobling av kunnskapsoverføring, produkter, menyer, bilder, manualer, porsjoneringsskjemaer, kalkyler og salgsmateriell som ivaretar alt fra produktinformasjon (inkl allergener), innkjøp og logistikk til tilberedning, salg og servering.

Se for eksempel nærmere på vårt menykonsept «det lille EXTRA» – det viser i praksis hvordan dette kan gjøres.

En fornøyd kunde kommer igjen, han eller hun klager ikke på prisen og viktigst av alt; en fornøyd gjest er din beste reklame! Alt som trengs til oppgaven er ”Det Lille Extra”.
Da vi introduserte Det Lille Extra som et nytt konsept i hurtigmatmarkedet, fikk vi umiddelbar aksept for at dette er noe kunden ønsker seg. Glade gjester, kokker og servitører tok våre DLE menyer til seg med åpne armer. Vi har senere utvidet konseptet i både bredden og dybden. Med DLE konseptet sikrer du flere flotte retter på samme råvare.

Kalkyler og monteringsanvisninger til alle våre -det lille EXTRA retter er det utarbeidet mengdekalkyler og monteringsanvisninger til bruk for ansatte på kjøkkenet. Dette gjør det enklere for dem som lager maten, samt oppfordrer til en god kalkyle og mengdekontroll på varene.

- Smakfulle menyer i ulike varianter
- Bedre rullering av råvarer
- Bedre kjøkkenøkonomi
- Manualer, oppskrifter og kalkyler
- Flest mulig råvarer brukes til flere retter
- 100 temaorienterte menykombinasjoner
- Flere valgmuligheter for gjesten
- Bedre matopplevelse
- Fornøyde gjester er god forretning!
Crunchy Kyllingfilet / Hamburger
Brødbunn
Cole Slaw
Salat
Kyllingfilet / Hamburger
BBQ Blues saus
Sprø løk
Rød Paprika
Panert løkring
Tomatskive
Champignon
Baconskiver
Brødtopp

italiensk_pizza_slatto«Italiensk pizza»

Rå pizzabunn med eller uten saus

”Rett fra frys og inn i ovnen!”

Disse italienskinspirerte bunnene er produsert i Norge. De leveres frosne – enten uten saus eller med en ren og frisk pizzasaus.

Bunnene trenger ikke å heve, og krever derfor ikke utstyr, plass eller særskilte bakekunnskaper for å kunne servere en god italiensk pizza fra rå bunn.

Stenovnsbakt pizzabunn med saus – 29 cm og 18 cm

Bunnen på 29 cm er passelig stor for 1-3 pers. 18 cm passer veldig godt som en liten lunsjrett med salat eller hvorfor ikke sette en egen barnepizza på menyen ?

Brettet/foldet pizzabunn uten saus

En ekte italiensk pizzabunn som egner seg utmerket til både varmt og kaldt fyll. Kan stekes /varmes i både toastjern og i
ovn. Rask og enkel tilberedning

GYROS«Smaken av Hellas»

Gyros er nærmest en gresk variant av kebab.

Kjøttet stekes/varmes tradisjonelt på store roterende spidd.

Vår produktløsning innebærer en betydelig forenkling av dette:

  • Kjøttproduktet er marinert, strimlet kyllingkjøtt av høy kvalitet og sortering.
  • Leveres i rå, frossen tilstand, ferdig kuttet og marinert.
  • Fyll gyrosbrød med gyroskjøtt, salat og tzaziki, og server kundene dine en smak av Hellas.