Torpedo Villreker m/ rødbete Panering
Vår salgssuksess, panerte villreker akkopagneres av denne godbiten.Perfekt til Maki!
Vår salgssuksess, panerte villreker akkopagneres av denne godbiten.Perfekt til Maki!
Vår salgssuksess, panerte villreker akopagneres av denne godbiten. Perfekt til Maki!
Vår salgssuksess, panerte villreker akkopagneres av denne godbiten. Perfekt til Maki!
Norice presenterer en smakfull, enkel og tiltalende tapasrett med spansk chorizo i godt lag med skalldyr. Serveres ovnsbakt eller fritert med hvitløksmajones.
Paella Valencia u/skall 6 x 700 gVi presenterer en nykommer i produktsortimentet, den spanske nasjonalretten Paella! Naturligvis spanskprodusert med høykvalitets råvarer av blekksprut, reker og blåskjell. Akkurat slik en god paella skal smake. Fryst i 700 g poser, blir det ikke enklere.
Norice Sprøbakt Seifilét har en nydelig sprø skorpe og saftig, hvitt fiskekjøtt – en perfekt kombinasjon av tekstur og smak. Naturlig lavt fettinnhold og rik på omega-3 fettsyrer gjør seien til en vinner.
Panert uerfilét fra Norice er den perfekte kombinasjon av saftig uer og sprø panering med smak av paprika og gurkemeie. Uer er kjent for sin distinkte smak og fine tekstur. Tilberedes i frityr, panne eller ovn.
Server en sunnere og mer mettende bunn – med mange av de samme gode egenskapene somkjennetegner Slåtto Prebakte bunnerVi lanserer en 40 cm grov bunn med saus, som tilfredsstiller kravene til Nøkkelhullsmerking og når opp til 3/4 (51,7%) av Grovhetsskalaen!Våre grove prebakte bunner har et høyt fiberinnhold (hele 7,3 %), og har sin saftige og … Read more
Server en sunnere og mer mettende bunn – med mange av de samme gode egenskapene som kjennetegner Slåtto Prebakte bunner.Vi lanserer en grov Gastronorm bunn uten saus, som tilfredsstiller kravene til Nøkkelhullsmerking og når opp til 3/4 (51,7%) av Grovhetsskalaen!Våre grove prebakte bunner har et høyt fiberinnhold (hele 7,3 %), og har sin saftige og … Read more
En helt ny generasjon prebakte bunner er på vei.Produktet er litt lettere, er delikat i «bittet» og har beholdt sin saftige og luftige konsistens og sittklassiske utseende – med tynn bunn og luftig og tydelig kant. I tillegg er også produktet både saltog fettredusert ifht dagens prebakte bunn.